deel dit:

Extra voorstelling Caravan - Ode to Tomorrow!

Wegens succes is er nog een extra voorstelling bijgeboekt van Caravan - Ode to Tomorrow op zondag 23 september, van 15.30 tot 16.40 uur in de Lutherse Kerk!

Caravan is een muzikale verzoening, van Oost tot West en van klassiek tot jazz en volksmuziek. Samen met ud­virtuoos Jawa Manla, viool­fenomeen Emmy Storms en percussietovenaar Jeroen Batterink kiest pianist/componist Julian Schneemann een volgende etappe in de reis naar de verbinding van verschillende culturen. Daar laten deze jonge kunstenaars zich bij vergezellen door de Syrische zanger Wasim, de Indiase Madhu en Shishani uit Namibië. 

Lees hieronder meer over de voorstelling. 


Artikel over Caravan - Ode to Tomorrow

In de Telegraaf was deze week aandacht voor Julian Schneemann. De jonge componist is klassiek geschoold, maar altijd op zoek naar manieren om zijn klassieke pianospel te vermengen met jazz, pop- en wereldmuziek. Hiervoor maakt hij gebruik van programma's als spotify, maar gaat hij ook naar Dabke-avonden vol met Arabische volksmuziek. Tijdens Musica Sacra brengt hij met zijn nieuwe collectief Caravan Ode to Tomorrow ten gehore. Een zoektocht naar het verbinden van tradities, zelfs als je elkaars taal niet spreekt. Daarvoor wordt het collectief aangevuld met zangers uit Syrië, Namibië en India, die met de muziek hun levensverhaal vertellen.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling en ticketverkoop.