deel dit:

toegankelijkheid

MSM12_De_Verzegelde_Engel_c_Sanne_Willemsen_banner.jpg

locaties & bereikbaarheid

Musica Sacra is een festival dat zich door de hele stad afspeelt, op, in en om de prachtige historische locaties van de stad. Het kan dus voorkomen dat locaties ver uiteen liggen. Dit is iets om rekening mee te houden voor alle bezoekers. Enkele locaties zijn niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Dit is per locatie aangegeven.

eindtijden

Alle eindtijden zijn bij benadering het kan dus voorkomen dat een voorstelling later afgelopen is als gepland, dit is afhankelijk van de artiesten. Hou ook rekening met de afstand tussen de locaties zodat u niets mist van onze activiteiten.

aankomst in Maastricht

Komt u met de auto of de trein? Van het station of de goedkoopste parkeergelegenheid is het ongeveer 15 minuten lopen tot aan het Theater aan het Vrijthof. Lees meer over onze bereikbaarheid op deze pagina.

Houdt u een aantal dingen goed in de gaten bij uw keuze van de voorstellingen:

• Geen toegang na aanvang concert of voorstelling 
• Enkele locaties hebben een beperkte capaciteit 
• Niet alle locaties zijn rolstoeltoegankelijk 
• Wijzigingen voorbehouden 
• Tijdens voorstellingen dienen mobiele telefoons uitgeschakeld te zijn 
• Het maken van foto’s en video- of geluidsopnamen op welke wijze dan ook is niet toegestaan

alles in en om Maastricht

Website Bezoekmaastricht.nl geeft toegang tot alle mogelijke informatie over de stad Maastricht. Van de Uitagenda tot parkeerinformatie, van shoppen tot ontdekken, zelfs links voor het vinden van een overnachting zijn daar te vinden.