Abhishek Thapar

My home at the intersection
info over bestellen

>Programmatoelichting

‘De manier waarop Thapar vanuit het perspectief van zijn jeugd de geschiedenis van vervolgingen politieke strijd heropneemt, geeft een ongenadig precieze indruk van de menselijke kant.’

Fransien van der Putt - Theaterkrant.nl


Wat betekent ‘thuis’ als je opgroeit te midden van geweld, terrorisme en politieke spanningen? Wat betekent ‘thuis’ als je er onvrijwillig bent weggegaan? De Indiase regio Punjab was ruim dertig jaar het toneel van geografische en culturele scheuring, ingrijpende etnografische conflicten, kolonialistische inmenging en globaal kapitalisme. In My home at the intersection verwerkt de innemende theatermaker Abhishek Thapar met behulp van theater, film, maquette en zelfs smaken, zijn familietrauma.


Deze voorstelling is Engels gesproken.