Harmonieorkest St. Agnes Bunde, Mannenkoor St. Caecilia Sweykhuizen en Brunssums Mannenkoor

Refugees
info over bestellen
© 

Een spectaculaire ontmoeting, een spectaculaire uitvoering en een spectaculair programma staat de bezoeker te wachten met de harmonie van Bunde en de mannenkoren van Sweykhuizen en Brunssum.

De Grote Poort van Kiev, het Slavenkoor uit Nabucco en (delen uit) de aangrijpende Holocaust Suite zitten velen in het oor. De wereldpremières van Hardy Mertens en Ana Marija Mihajlovska, beide op vertaalde gedichten van Jacques Aussems, zijn buiten de muren van de repetitieruimte nog ongehoord. Mertens baseerde Refugees op meerdere vluchtelingendrama’s. Ana Marija Mihajlovska verklankt in Ode to North Macedonia de verterende heimwee van een vrouw die haar vaderland gedwongen verliet.