Philzuid en Brabant Koor

18e Liberation Concert
donderdag 12 september 2024
18:30 u
GRATIS
vrije gave reserveren via Liberationconcert.nl

Het Liberation Concert valt buiten het festivalweekend

> Tickets voor dit concert bestel je hier

© GEORGE DESWIJZEN
george Deswijzen
Philzuid
Brabant Koor

Duncan Ward
dirigent
Suzan Seegers
zang
 

Op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten klinkt sinds 2006 jaarlijks een muzikaal eerbetoon. Een klassiek concert dat past bij de unieke locatie. Samen herdenken we de gesneuvelde soldaten die in de Tweede Wereldoorlog hun leven gaven voor de bevrijding van ons land. En we vieren de bevrijding van Nederland die in september 1944 vanuit Zuid-Limburg begon.

Het 18e Liberation Concert vind plaats op donderdag 12 september 2024 om 19:00 uur. Dit jaar staat Philzuid samen met het Brabantkoor op het podium. Zij brengen een modern/ klassiek programma en worden daarin ondersteund door soliste Suzan Seegers.

Thema
Jaarlijks eert het Liberation Concert de gesneuvelde soldaten die vochten voor onze vrijheid. Mannen en vrouwen in de bloei van hun leven lieten huis en haard achter om te vechten voor onze vrijheid. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de invulling voor de editie van 2024.

Dit concert valt buiten het festivalweekend.

Tickets voor het concert bestel je hier.